T-shirts

T-shirts

Bij Hekon vind je T-shirts van hoge kwaliteit en tegen een scherpe prijs voor jouw medewerkers. Wij bieden verschillende T-shirts aan in verschillende maten. Ook hebben wij een ruime keuze uit verschillende materialen. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij een van onze medewerkers.


Waarom Hekon?

Wij gaan graag verder dan het invullen van jouw vraag. Wij denken graag mee, vullen aan waar nodig en ons enthousiaste en creatieve team staat garant voor oplossingen die goed uitpakken! Door de korte lijnen tussen onze betrokken medewerkers, kunnen wij snel en doelgericht werken. Vanuit Zwolle leveren wij al meer dan 40 jaar een bijdrage aan opvallende communicatie voor bedrijven.


Materialen

Wij bieden shirts aan van verschillende materialen. Wil je weten wat voor verschillen er zijn? Lees dan vooral verder!


Katoen

Katoen is een natuurlijke vezel die huidvriendelijk is. Deze stof is ademend en staat bekend om een goede vochtopname. Niet alleen hiervoor dient katoen, maar het is ook nog eens makkelijk wasbaar, sterk en slijtvast en behoudt het bovendien kleur. Deze vezel is tevens recyclebaar.


Polyester

Deze stof is synthetisch. De vezels in polyester zijn bovendien erg sterk. Hierdoor zal de stof niet snel slijten. De vorm en maat van het shirtworden makkelijk behouden, omdat polyester erg elastisch is. Deze elasticiteit zorgt er tevens voor dat de shirts niet kreukgevoelig zijn. De stof is erg licht in gewicht, maar neemt weinig vocht op.


CoolDry (Tricorp)

CoolDry is een soort materiaal dat door het merk Tricorp is ontwikkeld. Het is ventilerend, ademend en het voert snel vocht af. Hierdoor blijf je langer droog en fris.


Spandex

Spandex is een synthetisch rubberen vezel. Dit materiaal heeft het grootste rekvermogen van alle soorten textiel. Er is maar een klein beetje van nodig om bijvoorbeeld katoen of polyester rekbaar te maken.

Huidirritatie of allergie voorkomen?

Heb je snel last van overmatig zweten of huidirritatie tijdens werk? Kies dan voor katoen!


Twijfel je nog?

Kom inspiratie opdoen in onze showroom. Wij laten je graag zien wat we in huis hebben en wat de mogelijkheden zijn! Op werkdagen zijn we van half 9 tot 17 uur geopend. We werken op afspraak, bel ons op 038 428 1177.