Over ons

Om een boodschap over te brengen moet je opvallen! Of het nu om uw bedrijfskleding, relatiegeschenken of seizoenspakketten gaat, wij geloven in communicatiemiddelen die opvallend meer waard zijn. Alleen dan kunt u onderscheidend zijn en creëert u de aandacht die noodzakelijk is om uw boodschap over het voetlicht te brengen.

Daarom gaan wij verder dan het invullen van uw vraag. Wij denken graag mee. Vullen aan waar nodig en ons enthousiaste en creatieve team staat garant voor oplossingen die altijd goed uitpakken! Door de korte lijnen tussen onze betrokken medewerkers kunnen wij snel en doelgericht werken.

 

Wij zijn dé totaalleverancier op het gebied van bedrijfskleding en relatiegeschenken. Vanuit Zwolle leveren wij al meer dan 40 jaar een bijdrage aan opvallende communicatie voor onze klanten. 

Om inspiratie op te doen bent je van harte welkom in onze ruime showroom; wij laten u graag zien wat we in huis hebben! Op werkdagen zijn we van half 9 tot 17 uur geopend. Bel ons voor een afspraak.

Contact

Hekon Zwolle B.V.

Tel: +31 (0)38 4 28 11 77
Mail: info@hekon.nl

Benjamin Franklinstraat 29
8013 NC Zwolle

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.

Openingstijden: 8:30 - 17:00