Custom made

Bedrijfskleding in jouw eigen huisstijl nodig? Dat kan bij ons! Bij Hekon kunnen we kleding all-over custom made in je eigen stijl maken. Dit houdt in dat wij samen gaan kijken naar de mogelijkheden en gaan werken aan een passend ontwerp – volledig in jouw eigen stijl! Hierbij houden we rekening met alle aspecten die bij een custom made traject van toepassing zijn: kwaliteit, (huisstijl)kleuren, logo’s, labels, maatschema’s, knoopjes, details, levertijd en het budget. 


Eigen kleurstelling 
Een ’uni’ kledingstuk volledig in je eigen PMS-kleur… Óf een kledingstuk samenstellen uit een aantal van je corporate kleuren: alles kan. We adviseren je graag over vanaf welke oplages we kleuren in kunnen verven, óf wanneer je kunt kiezen uit één van de vele standaardkleuren. 

Eigen stijl 

We maken je kleding écht in eigen stijl, door een combinatie van bewerkingen toe te passen en de kleding te voorzien van eigen details. Denk onder ander aan: eigen waslabels, eigen kleur knoopjes, eigen zipperpullers en het toepassen van verschillende bewerking-technieken op je kleding. En last but not least: ook de verpakking van je kleding maken we ‘eigen’, door het toevoegen van barcodestickers op zowel individuele verpakking als op de dozen. 
 
Maatvoering 
Custom made kleding is heel mooi, maar het is belangrijk dat we samen een goede inschatting maken van de doelgroep die de kleding gaat dragen. Wij bieden verschillende ‘fits’ – afhankelijk van de doelgroep. Hiermee maken we kleding variërend van Slimfit getailleerde maten, tot een extra ruime 10XL!

Levertijd
De levertijd hangt af van het aantal, het product of de producten en de productielocatie. Zo kan in Europa vanaf een relatief laag aantal worden besteld en is de levertijd het kortst. Als je kiest voor een productielocatie in het Verre-Oosten, is de productietijd langer. Hier liggen de prijzen wel lager. 

Start productie!
Er zijn dus ontzettend veel mogelijkheden. Als alle keuzes zijn gemaakt, wordt er een design gemaakt. Na goedkeuring ontvang jij alle specificaties van het product. Na jouw definitieve goedkeuring start de productie en ligt de levertijd vast!