Promotionele ECO technologie
16 april 2020

Promotionele ECO technologie

De vraag naar eco producten wordt steeds groter. Ook de promotionele markt kan hier niet in achter blijven. Ons nieuwe eco-assortiment is ontwikkeld om de groeiende vraag naar eco producten te bedienen. Er zijn nieuwe versies geïntroduceerd van meest populaire Xoopar items. De items zijn ecologisch verantwoord door een nieuwe unieke samenstelling op basis van biologisch afbreekbaar kunststof en tarwe, wat het recycle proces versnelt. 

 

Powerbank Squid: 

Handige, iconische powerbank met de baanbrekende Squid zuignappen. De powerbank kan de telefoon draadloos opladen en heeft een laadvermogen van 7500 mAh. We kunnen deze powerbank voorzien van jouw eigen logo in LED. Het logo licht op zodra de powerbank stroom afgeeft of stroom krijgt. 

De Squid powerbank is een iconisch benchmark geworden voor betaalbare, mobiele stroomvoorziening. De beroemde zuignappen verbinden deze powerbank met je telefoon, zowel met draad als draadloos. Het beste is nog beter geworden, nu met een behuizing die is gemaakt biologisch afbreekbaar kunststof en tarwe.


Yoyo-speaker: 

Krachtig geluid uit een compacte 3 Watt speaker. Ideale gadget voor iedereen die van muziek houdt en veel onderweg is. De speaker neem je gemakkelijk mee dankzij zijn kleine ontwerp, slechts 34 mm hoog. Combineer de speaker met een tweede Yoyo speaker voor stereogeluid of koppel met je telefoon om te gebruiken als een externe selfie-knop. We kunnen het item voorzien van jouw logo op een van de zijkanten.  


Octopus Booster powerbank:

Altijd verbonden en opgeladen, zijn belangrijke factoren voor mensen die gadgets gebruiken als ze onderweg zijn voor zowel werk als vrije tijd. De Octopus Booster combineert de flexibiliteit van een multi-laadkabel, met een 3.000 mAh geïntegreerde powerbank. Het is de perfecte reisgenoot, waar we niet zonder kunnen. We kunnen de booster voorzien van jouw logo op de voorzijde.

Pocket muis

Ultradunne draadloze muis met ingebouwde oplaadbare batterij die geladen kan worden bij gebruik van de muis. Ideaal voor de mensen die veel onderweg zijn of gewoon graag een compacte muis willen hebben. De muis kunnen we voorzien met jouw eigen logo in LED. Het logo licht op zodra de muis gebruikt wordt.

Mr. Bio kabel: 

De bekende Mr. Bio blijft een verbazingwekkende kabel, maar nu biedt Mr. Bio gemaakt uit tarwe nog meer voor merk en milieu. Een duurzame en betrouwbare kabel voor iedereen die van gadgets houdt, met een dubbelzijdig logo gebied. Mr. Bio Wheat is gemaakt van Dupont Tyvek (kabels) of biologisch afbreekbaar kunststof en tarwe (body), zodat wanneer Mr. Bio ouder is hij sneller in het recycle proces wordt opgenomen. 

Naast dat de kunststoffen in de items vervangen zijn, zijn ook de verpakkingen van de tarwe-items aangepast. De items zitten verpakt in FSC papier en ontworpen om zo min mogelijk verpakkingsruimte in te nemen bij verzending. De verpakking kan ook geheel in jouw eigen stijl ontworpen worden. 

 

e-mail
Terug

Contact

Hekon Zwolle B.V.

Tel: +31 (0)38 4 28 11 77
Mail: info@hekon.nl

Benjamin Franklinstraat 29
8013 NC Zwolle

Onze showroom is alleen op afspraak geopend.